Individuele Sessie

Het leven is geeft ons de ene uitdaging na de ander. Dit maakt het leven juist één groot avontuur, maar soms kan dit ook serieus pijn kunnen doen. Dat is onvermijdelijk. De vraag is echter "Hoe gaan we met die uitdagingen om?". Welke skills en tools heb je nodig om de uitdaging te kunnen inzetten als een kracht voor onze persoonlijke ontplooiing?". In dit gesprek verkennen we hoe we deze uitdaging kunnen inzetten als kans om verborgen facetten van onszelf te ontplooien.

In deze sessie integreer ik onder meer de methodiek van Heart iQ, Processwork en Polyvagaal Theorie. Dit is geen therapie. Een van de basisaannames van dit werk is dat niemand gebroken is, en dus ook niemand "gefixt" moet worden. Hoe paradoxaal het ook mag klinken, het is maar wanneer we onszelf accepteren zoals we zijn, dat er blijvende verandering mogelijk wordt. "There is a crack in everything, that's how the light gets in". Elke medaille heeft 2 kanten, en de kunst is om de "shit" te kunnen waarderen als voedingsbodem voor het plantje dat wil ontspruiten. Vanuit een oprechte nieuwsgierigheid verkennen we wat er leeft, en ontvouwen we wat er naar boven wil komen.

Interesse voor een gesprek?

Boek hier een sessie. Sessie kan via Zoom of in levende lijve (met Corona enkel via Zoom); Aarzel je nog, en zou je graag eerst meer weten? Kan je me ook bellen voor een 15min gratis gesprek op (+32) 496 280865 en dan verkennen we of het iets voor jou is.

Adres: Avendorenstraat 68, 3300 Tienen

Prijs per sessie: Sliding scale tussen 30€ tot 80€

Meer info over sliding scale:

Bij "Sliding Scale" kies je hoeveel je betaalt binnen de voorgestelde range, naar gelang je appreciatie van de sessie, en wat het jou gebracht heeft. Belangrijk hierbij is dat het ook voor jou als een mooie uitwisseling voelt. Ik nodig je uit om dat wat je geeft, ook echt uit het hart te laten komen.

Door het geef- en appreciatie-aspect te introduceren probeer ik ook mijn steentje bij te dragen aan een shift in ons (economisch) denken, waarbij verbinding, vertrouwen en dankbaarheid terug meer een plaats krijgen. Een shift die ik belangrijk acht voor onze samenleving in verandering.