Simon Luyts

Over Mezelf

Simon is procesarchitect, facilitator, trainer en consultant

Wat me met passie voortdrijft is om bij te dragen aan een regeneratieve samenleving. Als ingenieur probeerde ik dit vorm te geven maar besefte al snel dat er meer dan technologie nodig is om de nodige verschuiving te realiseren. Zo zette ik mijn zoektocht verder en ontdekte de procesbegeleider in mezelf. Gedurende verschillende jaren zette ik me in om de samenwerking in organisaties, en over organisaties heen te versterken.

De laatste tijd zie ik meer en meer dat er een fundamentele paradigmashift nodig is. Door me te verdiepen in de klimaatverandering en de onderliggende patronen werd me duidelijk dat we deze uitdaging niet kunnen aanpakken als we ook niet ons eigen wereldbeeld in vraag durven stellen.

Mijn procesbegeleiding en facilitatieskills zet ik nu vooral in om het onzichtbare zichtbaar te maken, de patronen die niet meer dienen zichtbaar te maken, en diepgaande samenwerking mogelijk te maken, zodat er ruimte kan ontstaan voor iets nieuws.

Simon Luyts

Meer info over mij kan je vinden via linked-in

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze workshop en events? Wil de laatste inzichten en artikels ontvangen? Schrijf je dan hier in op de nieuwsbrief