Aanbod voor Individuen

Via eeuwenoude Taoïstische kennis begeleid ik individuen op weg naar persoonlijk leiderschap en wijsheid: een transformatieproces waarin je jouw volle potentieel aanboort en leert inzetten voor constructieve impact op jezelf, je dierbaren en het grotere geheel.

Individuele coaching en trajecten

Wat haal jij uit dit traject?

 • Je krijgt een grotere positieve impact op de wereld rondom jou, jezelf en je dierbaren. Zowel privé als op het werk

 • Je leert oude patronen en disfunctionele (overlevings)strategieën te herkennen en om te buigen. Er ontstaat opnieuw vrijheid om te kiezen hoe je op bepaalde (uitdagende) situaties wil reageren.

 • Je wordt blootgesteld aan een wereldbeeld dat mooi contrasteert met ons westers wereldbeeld. Zo legt het helder de blinde vlekken van onze samenleving bloot en biedt de mogelijkheid onze collectieve maatschappelijke uitdaging bij de wortels aan te pakken, te beginnen bij jezelf.

 • Je krijgt (opnieuw) toegang tot je levensenergie en je zelfhelende vermogen waardoor 'beperkende overtuigingen', 'blokkades', 'destructieve patronen',… stapsgewijs oplossen. Ook je gezondheid en immuunsysteem gaan erop vooruit.

 • Je leert jouw intuïtieve vermogens verder te ontwikkelen.

 • Hard werken' maakt plaats voor 'Wu-Wei', het 'niet-doen'. Je komt meer in contact met jouw "flow" en overvloed.

 • Je voelt je rustiger en emotioneel stabieler, ook los van welke stormachtige omstandigheden er zich afspelen rondom jou. Je bent diep verankerd in jezelf.

 • Jouw relaties en verbinding met jouw dierbaren gaan er op vooruit.

Waarom zou je bij mij komen? Wat maakt mij anders?

 • Mijn begeleiding is doordrongen van eeuwenoude taoïstische kennis en technieken. Het is een fundament waarop je de rest van je leven kan verder bouwen. Ik ben overdrachtspartner bij Taotraining en maak gebruik van hun online modules als kapstok voor jouw transformatieproces.

 • Ik help je niet om beter te functioneren 'binnen het systeem'. Wel reik ik je de tools aan om in contact te blijven met wie je ten diepste bent. Vandaaruit word je zelf een 'pareltje van de mensheid' die een constructieve transformerende kracht uitoefent op het grotere geheel.

 • Ik beloof geen 'quick fixes'. Ik richt het transformatieproces op het bouwen van een stevig fundament waarop jij jouw eigen unieke weg verder kan laten ontvouwen: veilig en op maat van jouw behoeften.

 • De natuur speelt een versterkende rol in mijn begeleiding. Veel sessies zullen doorgaan in de natuur omdat dit het zenuwstelsel kalmeert en het transformatieproces versterkt en verdiept.

Bovenop dit stevige taoïstische fundament zet ik in op verdiepende tools zoals systemisch opstellingswerk, processwork als ook lichaamsgericht werken en de natuur.

Is een individueel traject iets voor jou?

Stuur een mailtje naar letstalk@simonluyts.be voor een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek. Als er 'een klik' is plannen we een eerste sessie in. Van daaruit gaan we aan de slag en stellen en traject op op maat van jouw behoeften.

Aanbod in groep: Trajecten, workshops en evenementen

Wat zeggen anderen?

 • De dagelijkse oefeningen tijdens de challenge vereisten toewijding en waren uitnodigend en behapbaar, de cirkelgesprekken een enorme meerwaarde. Ik heb ondertussen een aantal mensen in mijn omgeving waar ik het geleerde eerst zelf ben gaan toepassen en waar het nu in beide richtingen gebruikt wordt. Dit is zo een verrijking. Ik ervaar meer rust, meer diepgang, en meer mentale flexibiliteit sinds de challenge. Ik heb er ook een aantal goede vrienden aan overgehouden. Het is echt de moeite waard

  Martine, Deelneemster 21 dagen challenge: 'Boost je innerlijke Veerkracht'
 • Een stap in het onbekende. Gedragen door een groep in pure kwetsbaarheid, verbondenheid en authencititeit.

  San, Deelnemer 4-daagse Cirkelworkshop